Close
Close
  1. #1
    yara mkamal is offline I'm new here!
    Join Date
    Sep 2012
    Posts
    9

    Default Question about my Canon 1100 d

    i dont know where to ask this but i hope it's the right place. when i tried to take a video, after a few seconds of video my camera would pop up a message saying video was automatically stopped even though i have enough memory and changed nothing as far as i know... why is that?
    Thanks

  2. #2
    EnergizedAV is offline dPS Forum Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Saratoga county, NY
    Posts
    187

    Default

    Need more info.
    Is your card fast enough?
    how long is a few seconds?
    enough memory?
    etc.

  3. #3
    EnergizedAV is offline dPS Forum Member
    Join Date
    Mar 2012
    Location
    Saratoga county, NY
    Posts
    187

    Default

    Saw this in a specs listing.

    Movie shooting in Tv, Av, or M mode is not possible.

  4. #4
    Vagebond is offline dPS Forum Member
    Join Date
    Dec 2009
    Location
    Netherlands
    Posts
    310

    Default

    Another possibility, card too slow. You need at least a class 6 SD card. If it's slower, your camera will stop when the buffer is full (page 150 of the English language manual).

    Another possibility, internal camera temperature too high. Same page in the manual.

  5. #5
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Monument, CO USA
    Posts
    3,250

    Default

    I'll stay with the "card too slow" suggestion. I saw that message more often with C6 (Class 6) everything I do now is with C10, with much lower frequency for that message.
    Dave.
    It's not even about the pictures; it's about the memories and communication.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

Log in

Log in